Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

perefranch.jpgHem començat la setmana amb la mala notícia que en Pere Franch i Frigoler ens ha deixat.

Parlar d'en Pere Franch és parlar de la historia del Grup. Amant de la muntanya, de l'excursionisme i de l'alpinisme, en el seu palmarès tenia més de dues-centes ascensions a pics de 3.000 metres i dotze ascensions a pics de més de 4.000 metres. La muntanya, representant de l'essència de l'esforç i esperit català, el va captivar. Com a esportista va aconseguir el títol de campió d’Espanya de rem. Va ser cap de la secció de rem. Va formar part de la “soca “ (Comitè Executiu de la Junta Directiva) amb els presidents Sobrequés, Caula i Bachs.

Va assolir la presidència del GEiEG des del juny del 1974 fins al febrer del 1977, contribuint i treballant per impulsar les instal•lacions de Sant Ponç i l’aleshores nou complex de Sant Narcís.

Pere Franch sentia el Grup com l'Entitat més important de Girona i d’aquesta manera va seguir treballant i col•laborant-hi, essent part activa en la comissió de la Pujada als Àngels ja després de deixar la presidència.

Pere Franch ha estat un gironí que ha viscut i ha sentit la necessitat de donar suport a diferents projectes socials de la ciutat. Sempre treballant amb honestedat i amb aquella subtilesa i delicadesa que el caracteritzaven com un home discret.

Ens ha deixat un dels gironins per excel•lència i també grupista. Dos condicions que, per a ell, anaven unides.

Procurarem seguir el camí que vas marcar, ja que has estat, sense cap mena de dubte, una de les persones que més has influït en el GEiEG i en Girona.

Voldria expressar el meu sincer condol i el de tot el GEiEG a les seves filles, nets i familiars, i en especial a la seva vídua Anna Maria Saguer, una altra gran grupista.

Descansa en Pau.

 

Francesc Cayuela

President del GEiEG

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

BannerQuadratPujadaalsAngels19

anunci portadaweb

Banner 200x200 lateral web

temporada alta logo simple nspvbhjho4qtomvrrfkwipyjlm6yvajvt7lzjfnkok

federataqui

GEiEG Banner 2018 AXA

banner afectacions transit diesfutbol

GEIEG 113 2018 BANNER

Logo Causse Clinic

banner ocupaciopiscina finde

banner web

ocupacio piscina entre

agenda200

banner depsicologia geieg

logo nou bo 220x220

Butlleti

LLOGUER1

banner areadelleure

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2018 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Avís legal / Política de privacitat /Política de cookies  
Back to Top